Menu
Vaša košarica
Brezplačna dostava ob vsakem nakupu

KLIMATSKA NAPRAVA FUJITSU KMCE 2,5kW

KLIMATSKA NAPRAVA FUJITSU KMCE 2,5kW-Klimatske naprave
KLIMATSKA NAPRAVA FUJITSU KMCE 2,5kW-Klimatske naprave
KLIMATSKA NAPRAVA FUJITSU KMCE 2,5kW-Klimatske naprave
-20 %
KLIMATSKA NAPRAVA FUJITSU KMCE 2,5kW-Klimatske naprave
KLIMATSKA NAPRAVA FUJITSU KMCE 2,5kW-Klimatske naprave
KLIMATSKA NAPRAVA FUJITSU KMCE 2,5kW-Klimatske naprave
KLIMATSKA NAPRAVA FUJITSU KMCE 2,5kW
839.36€
1,049.20€
Brez DDV: 688.00€
  MONTAŽA Z LASTNO EKIPO IZKUŠENIH MOJSTROV Z DOPLAČILOM
  Pri nakupu naprave z montažo se fizičnim osebam obračuna 9,5% DDV in montaža.

  Okvirni čas montaže: do 5-10 delovnih dni (z možnostjo podaljšanja roka) Garancija na montažo klimatske naprave je 1 leto. Montaža s strani usposobljenega osebja je pogoj za uveljavljanje garancije.

  Montažo opravi podjetje TEHNO – SAN, ki je pooblaščeno za vzdrževanje in namestitev nepremične opreme za hlajenje, klimatizacijo in toplotnih črpalk pri Agenciji RS za okolje pod številko 790.

  Za brezplačno svetovanje nas kontaktirajte.

  Oblikovno dovršena klimatska naprava serije KM z naprednimi funkcijami, kot so povečan ventilator za tišji in boljši izpih zraka po prostoru, 10°C protizmrzovalno funkcijo, funkcijo tihega delovanja notranje (20dB) in zunanje enote. Gre za model, ki za svojo ceno nudi več in ga uvrščamo med višje razrede klimatskih naprav, zaradi funkcij in zmogljivosti, ki krasijo višje cenovne modele. 

  Kompaktna oblika, lep in minimalističen dizajn so poleg tehnologije, ekološkega hladilnega sredstva R32, visoke zmogljivosti in varčnega delovanja (energijski razred A++) le nekateri superlativi popularne serije KM. Notranja enota v tihem načinu deluje pri le 20dB in zagotavlja najvišjo raven udobja.

  Tiho delovanje omogoča večja izpušna lamela in večji ventilator v notranji enoti, ki skrbi tudi za optimalno razporeditev zraka po prostoru.

  Za optimalno delovanje in uporabo so na voljo funkcije "Sleep", časovnik, vzdrževanje 10°C temperature, ekonomično delovanje, samodejni način itd. Bolj podroben opis funkcij pa je naveden spodaj.

  Klimatski napravi je v paketu priložen brez-žični, opcijsko pa se lahko dobavi še WIFI modul za upravljanje na daljavo. Klima je dobavljiva v močeh od 2,5 do 7kW


  FUNKCIJE ZA UDOBNOST

  POWERFUL MODE / MOČNO DELOVANJE

  Funkcija se uporablja, za preklop na najvišjo moč kompresorja ter izpiha zraka in tako poskrbite, da bo prostor ohlajen ali ogret prej kot pri navadnem delovanju. Ta funkcija se po navadi pogosto uporablja pri večjih temperaturnih razlikah, ker omogoča vzspostavitev zahtevane temperature v najkrajšem možnem času.

  AUTO MODE / SAMODEJNI NAČIN

  V tem načinu naprava samodejno preklaplja med ogrevanje in hlajenjem glede na nastavljeno temperaturo in temperaturo v prostoru, to je še posebej uporabno jeseni in spomladi ko se temperature skozi dan močno razlikujejo. Da bi npr. dosegali konstantno temperaturo 20°C v prostoru v prehodnih obdobjih je po navadi potrebna kombinacija ogrevanja in hlajenja.

  SAMODEJNA HITROST VENTILATORJA

  Gre za eno najpogosteje uporabljenih funkcij, namreč klima samodejno uravnava hitrost ventilatorja glede na notranjo in nastavljeno temperaturo. Ko naprava doseže nastavljeno temperaturo, zniža delovanje in izpih ter tako nudi maksimalno udobje in prihranek energije.

  PORAZDELITEV ZRAKA PO PROSTORU

  Da bi bolje razporedili izpihan zrak po prostoru in dosegli enakomerno razporeditev zraka lamele klimatske naprave samodejno nihajo gor in dol. Tako se izognjemo nenehnemu izpihu zraka v isto smer.

  SAMODEJNI PONOVNI ZAGON

  V primeru izpada električne energije se naprava po ponovni vzpostavitvi napajanja, samodejno zažene in nadaljuje delovanje v istem režimu kot pred izpadom.

   PROTI ZMRZOVALNA FUNKCIJA 10°C

  Funkcija 10°C skrbi, da temperatura v prostoru nikoli ne pade pod 10°C, klima se namreč samodejno vklopi ko senzor zazna temperaturo pod 10°C in prične z vzdževanjem temperature z najmanjšo možno porabo energije. To zagotavlja, da se prostor ne ohladi preveč, ob vaši odsotnosti in olajša naknadno ogrevanje. 

  TIHO DELOVANJE NOTRANJE IN ZUNANJE ENOTE

  Včasih želimo poleg notranje enote tihega delovanja tudi zunanje enote. Z nastavitvijo preko brez-žičnega upravljalca lahko nastavite "tišje delovanje" zunanje enote.


  FUNKCIJE ZA PRIHRANEK ENERGIJE

  EKONOMSKI NAČIN DELOVANJA

  V načinu varčnega delovanja se delovanje prilagaja glede na temperaturo v prostoru z večjim razponom in tako še vedno ohranja udobje in temperaturo v prostoru z poudarkom na prihranku varčevanja z energijo.


  OSTALE PRIROČNE FUNKCIJE

  »SLEEP TIMER« FUNKCIJA ZA MIREN SPANEC

  Klima omogoča miren spanec ob delovanju naprave ob aktivaciji funkcije »Sleep«. Ker temperature razlike ponoči niso tako intenzivne, klima z minimalnim delovanje pri samo 22dB skrbi za ohranitev temperature.

  ČASOVNIK

  Klima ima integriran dnevni časovnik, kar pomeni da se lahko vklopi ali izklopi samodejno ob določenem času. Ta funkcija na primer vklopi klimatsko napravo 30 minut pred prihodom domov ob nastavljenem času ali na primer izklopi klimatsko napravo eno uro po odhodu v posteljo zvečer. Kadar koli želite pred klimatiziran prostor v vaši odsotnosti je to zelo dobrodošla funkcija.

  FILTER

  Klimatska naprava samodejno prikaže lučko z znakom filtra, kar pomeni da morate filter tudi očistiti oziroma naročiti redni pregled naprave pri pooblaščenem serviserju.


   

  Tehnične lastnosti - klimatska naprava
  NamenBivalna
  BarvaBela
  Nazivna moč2,5kW
  Wi-fiDa (opcijsko)
  Energetski razred (hlajenje)A++
  Energetski razred (ogrevanje)A+

  Napišite mnenje

  OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
  Slabo Dobro