Menu
Vaša košarica
Brezplačna dostava ob vsakem nakupu

KLIMATSKA NAPRAVA FUJITSU KPCE 2,5kW

KLIMATSKA NAPRAVA FUJITSU KPCE 2,5kW-Klimatske naprave
KLIMATSKA NAPRAVA FUJITSU KPCE 2,5kW-Klimatske naprave
-20 %
KLIMATSKA NAPRAVA FUJITSU KPCE 2,5kW-Klimatske naprave
KLIMATSKA NAPRAVA FUJITSU KPCE 2,5kW-Klimatske naprave
KLIMATSKA NAPRAVA FUJITSU KPCE 2,5kW
624.64€
780.80€
Brez DDV: 512.00€
  MONTAŽA Z LASTNO EKIPO IZKUŠENIH MOJSTROV Z DOPLAČILOM
  Pri nakupu naprave z montažo se fizičnim osebam obračuna 9,5% DDV in montaža.

  Okvirni čas montaže: do 5-10 delovnih dni (z možnostjo podaljšanja roka) Garancija na montažo klimatske naprave je 1 leto. Montaža s strani usposobljenega osebja je pogoj za uveljavljanje garancije.

  Montažo opravi podjetje TEHNO – SAN, ki je pooblaščeno za vzdrževanje in namestitev nepremične opreme za hlajenje, klimatizacijo in toplotnih črpalk pri Agenciji RS za okolje pod številko 790.

  Za brezplačno svetovanje nas kontaktirajte.

  Vstopni model priznanega japonskega proizvajalca Fujitsu ECO inverter KPCA, uporablja ekološko hladilno sredstvo R32. Klima vas bo navdušila z preprostim, kompaktnim dizajnom ter tehnološko naprednimi funkcijami. Naprava dosega energijski razred A++ pri hlajenju, opcijsko podpira WIFI krmiljenje preko pametnega telefona in deluje vse do -15°C zunanje temperature.

  Z naprednim filtrnim sistemom bo klima poskrbela za čist zrak, velika loputa pa za odličen razpored zraka po prostoru ter tiho delovanje oziroma izpih zraka. Klima je preprosta za vzdrževanje saj je sprednjo masko enostavno odstraniti in bo tako čiščenje filtrov hitro. Za pravočasno čiščenje filtra vas bo opozorila signalna lučka na notranji enoti.

  K napravi je priložen brez-žični upravljalec s katerim je uporaba funkcij enostavna. V kolikor uporabljate klimatsko napravo KPCA v spalnih prostorih bo za tiho delovanje in nemoten spanec poskrbela funkcija »Sleep«, med tem ko v primeru odsotnosti lahko uporabite funkcijo »Program timer« in poskrbite za avtomatski vklop oziroma izklop naprave.

  Ostale funkcije, ki so voljo so še: varčni način, močni / powerfull način za hitro ogrevanje in hlajenje, samodejno delovanje ventilatorja in samodejni ponovni zagon ob izpadu električne energije.

  FUNKCIJE ZA UDOBNOST

  POWERFUL MODE / MOČNO DELOVANJE

  Funkcija se uporablja, za preklop na najvišjo moč kompresorja ter izpiha zraka in tako poskrbite, da bo prostor ohlajen ali ogret prej kot pri navadnem delovanju. Ta funkcija se po navadi pogosto uporablja pri večjih temperaturnih razlikah, ker omogoča vzspostavitev zahtevane temperature v najkrajšem možnem času.

  AUTO MODE / SAMODEJNI NAČIN

  V tem načinu naprava samodejno preklaplja med ogrevanje in hlajenjem glede na nastavljeno temperaturo in temperaturo v prostoru, to je še posebej uporabno jeseni in spomladi ko se temperature skozi dan močno razlikujejo. Da bi npr. dosegali konstantno temperaturo 20°C v prostoru v prehodnih obdobjih je po navadi potrebna kombinacija ogrevanja in hlajenja.

  SAMODEJNA HITROST VENTILATORJA

  Gre za eno najpogosteje uporabljenih funkcij, namreč klima samodejno uravnava hitrost ventilatorja glede na notranjo in nastavljeno temperaturo. Ko naprava doseže nastavljeno temperaturo, zniža delovanje in izpih ter tako nudi maksimalno udobje in prihranek energije.

  PORAZDELITEV ZRAKA PO PROSTORU

  Da bi bolje razporedili izpihan zrak po prostoru in dosegli enakomerno razporeditev zraka lamele klimatske naprave samodejno nihajo gor in dol. Tako se izognjemo nenehnemu izpihu zraka v isto smer.

  SAMODEJNI PONOVNI ZAGON

  V primeru izpada električne energije se naprava po ponovni vzpostavitvi napajanja, samodejno zažene in nadaljuje delovanje v istem režimu kot pred izpadom.

  FUNKCIJE ZA PRIHRANEK ENERGIJE

  EKONOMSKI NAČIN DELOVANJA

  V načinu varčnega delovanja se delovanje prilagaja glede na temperaturo v prostoru z večjim razponom in tako še vedno ohranja udobje in temperaturo v prostoru z poudarkom na prihranku varčevanja z energijo.

  OSTALE PRIROČNE FUNKCIJE

  »Sleep timer« funkcija za miren spanec

  Klima omogoča miren spanec ob delovanju naprave ob aktivaciji funkcije »Sleep«. Ker temperature razlike ponoči niso tako intenzivne, klima z minimalnim delovanje pri samo 22dB skrbi za ohranitev temperature.

  Časovnik

  Klima ima integriran dnevni časovnik, kar pomeni da se lahko vklopi ali izklopi samodejno ob določenem času. Ta funkcija na primer vklopi klimatsko napravo 30 minut pred prihodom domov ob nastavljenem času ali na primer izklopi klimatsko napravo eno uro po odhodu v posteljo zvečer. Kadar koli želite pred klimatiziran prostor v vaši odsotnosti je to zelo dobrodošla funkcija.

  Filter

  Klimatska naprava samodejno prikaže lučko z znakom filtra, kar pomeni da morate filter tudi očistiti oziroma naročiti redni pregled naprave pri pooblaščenem serviserju.
  Tehnične lastnosti - klimatska naprava
  NamenBivalna
  BarvaBela
  Nazivna moč2,5kW
  Wi-fiDa (opcijsko)

  Napišite mnenje

  OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
  Slabo Dobro