Menu
Vaša košarica
Brezplačna dostava ob vsakem nakupu

Klimatska naprava GREE - Pular eco GWH09AGA 2,5 kW

Klimatska naprava GREE - Pular eco GWH09AGA 2,5 kW-Klimatske naprave
-15 %
Klimatska naprava GREE - Pular eco GWH09AGA 2,5 kW
642.94€
756.40€
Brez DDV: 527.00€
  MONTAŽA Z LASTNO EKIPO IZKUŠENIH MOJSTROV Z DOPLAČILOM
  Pri nakupu naprave z montažo se fizičnim osebam obračuna 9,5% DDV in montaža.

  Okvirni čas montaže: do 5-10 delovnih dni (z možnostjo podaljšanja roka) Garancija na montažo klimatske naprave je 1 leto. Montaža s strani usposobljenega osebja je pogoj za uveljavljanje garancije.

  Montažo opravi podjetje TEHNO – SAN, ki je pooblaščeno za vzdrževanje in namestitev nepremične opreme za hlajenje, klimatizacijo in toplotnih črpalk pri Agenciji RS za okolje pod številko 790.

  Za brezplačno svetovanje nas kontaktirajte.

  Različica Pular je popolna novost med GREE stenskimi klimatskimi napravami. Ta klasična oblika je dostopna po izjemno nizki ceni in nudi visoko energetsko učinkovitost, širok okvir funkcionalnosti in največje udobje obenem. Zaradi širokega nabora nadzornih možnosti je njeno delovanje enostavno in priročno. Standardno je opremljena z brezžičnim daljinskim upravljalnikom in Wi-Fi vmesnikom. Opcijsko je lahko ta naprava opremljena s stenskim upravljalnikom.
  Poleg tega ima 3 spalne programe, 7 hitrosti ventilatorja in avtomatske navpične in vodoravne usmerjevalnike zraka ter funkcijo samodejnega čiščenja.


  Udobje nadzora prek Wi-Fi

  Pular je izvrstna izbira za vse, ki cenijo udobje ob uporabi. To je potrjeno med drugim z lastnostjo, ki vam omogoča, da svojo napravo upravljate daljinsko, prek telefona ali pametne tablice. 
  Tehnične lastnosti - klimatska naprava
  Primerno za prostoreDo 40 m²
  NamenBivalna
  TipStenska
  BarvaBela
  Nazivna moč2.5 kW
  Wi-fiDa
  Energetski razred (hlajenje)A++
  Energetski razred (ogrevanje)A+

  Napišite mnenje

  OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
  Slabo Dobro